Contact
zoopa@zoopa.es
93 224 77 44
C/ Doctor Trueta 158, 08005 Barcelona
About
Social
  • Blanca Facebook Icono
  • Twitter Icono blanco
  • Blanco Icono Vimeo
  • Blanco Icono de YouTube
  • Blanco Icono de Instagram

©2017 ELAB STUDIO S.L., Calle Doctor Trueta, 158, 08005 Barcelona, España.

Todos los derechos reservados.

Número de identificación fiscal: B63747380. 

 

El uso de este sitio está sujeto a unas condiciones de uso que prohíben el uso comercial de este sitio.

Reto Omegafort 3000

Zoopa dissenya una campanya de màrqueting de continguts per aconseguir notorietat i posicionar la Marca de Laboratoris Ferrer. Per a això vam crear un repte esportiu sense precedents: Recórrer TOTS els cims de més de 3000 metres del Pirineu sense parar. Ningú havia aconseguit mai fer una cosa així i amb aquest repte no només es dóna una mostra de capacitat de superació sinó que es crea una ruta que molts altres gaudiran gràcies a Omegafort.

 

Omegafort 3000 és un repte del que els amants del outdoor van parlar durant mesos i en aquestes converses la Marca va crear relacions que es van traduir en negoci i que van ajudar al seu torn a que moltes farmàcies demanessin el producte. Durant tres mesos es van crear continguts al voltant de la preparació tècnica, el disseny del repte i l'entrenament de l'atleta que Zoopa va seleccionar per a això: Arnau Julià.

 

La peça final és un docutainment que es va emetre a TV i que va gaudir de centenars de milers de visualitzacions a Youtube i xarxes socials. Ni més ni menys que 14 pics de més de 3000 metres a 24h. Difícil de superar, tant esportivament com a nivell de cas d'èxit en l'àrea de Màrqueting de continguts.